Destrucció de documents per col·legis e instituts

Servei de destrucció documental confidencial especialitzat en centres educatius

Destrucció Documental Certificada

Som una empresa mallorquina que realitzem un servei de destrucció de documents controlat i certificat acord a la normativa vigent, cuidant sempre el tracte confidencial dels arxius.

Som una empresa certificada en la Norma UNE15713. A més, el procés de destrucció documental es troba certificat baix els estàndards ISO 9001, ISO 14001 e ISO 27001.

Adaptam el servei a les necessitats del teu centre!

Instal·lació de contenidors

T’oferim la instal·lació de contenidors amb protecció de seguretat per tenir els arxius custodiats, prioritzant la confidencialitat i seguretat. Elegeix entre contenidors metàl·lics o de cartró.

Expurgos

Desplacem un equip de professionals y els mitjans necessaris al teu centre per procedir al complet buidat dels documents de les teves instal·lacions, sense que tenguis que preocupar-te per res.

Seguretat de les dades dels nins

i les famílies

Servei ràpid, ágil i personalitzat

Les escoles són uns dels llocs on més documents es generen, ja que cada curs, centenars d’alumnes tenen les seves fixes d’alumne, notes, examen, expedients, proves i molts d’altres documents, que s’arxivaran, però arribat el moment, aquests hauran de ser destruïts.

Al tractar-se de documents que contenen informació personal, aquests no es poden tirar-se al fems, sinó que hi han de complir Llei de Protecció de Dades i per això, han de ser destruïts de manera correcta.

Sempre respectuosos amb el medi ambient

En angel24 cercam la menor generació de residus possible en tots els nostres processos. Per això, el nostre servei de destrucció de documents, està centrat en ser el més respectuós possible amb el medi ambient.

Tots els documents que destruïm passen per un procés de reciclatge convertint-se amb pasta de paper, per així aconseguir la seva posterior reutilització. Això és una solució òptima que combina seguretat i respecte mediambiental.

¿TENS QUALQUE DUBTE?

Cumplimenta el següent formulari i contactarem amb tu. També pots cridar al teléfon  971 434 500 o enviar un email a info@angel24.es

SERVei

Destrucció Documental Confidencial en Mallorca

Teléfonte: 971 434 500

angel24.es

Nosaltres

angel24 empresa mallorquina especialitzada en donar solucions rendibles i eficients de LogísticaOutsourcing i Consultoria.  Més de 40 anys al servei de les empreses

Call Now Button